Over ons

Wij zijn Megan Lloyd en Noortje Ankersmit, Haagse ZZP’ers met ervaring in de cultuursector, retail en corporate wereld. Veel ondernemers zien werk wegvallen. We wilden wat doen. Al pratend kwam IdeeMachine tot leven. Hoe tof zou het zijn als we andere ondernemers kunnen helpen met mooie plannen en nieuwe energie. Door onze werkervaring weten we hoe je een verhaal vertelt, hoe je een project opzet of hoe je een doelgroep bereikt. Die ervaring zetten we nu belangeloos in om met elkaar de crisis op een positieve manier door te komen.

Over Megan

Als online marketingspecialist zet ik de culturele sector op de radar van hun ideale publiek. In de afgelopen 8 jaar werkte ik voor Embassy Festival, Tomorrowland, Rewire Festival, Crossing Border Festival en vele anderen. Ook heb ik een bak aan marketing ervaring opgedaan in de retail branche en corporate wereld.

Meer over Megan

Over Noortje

Ik heb een brede ervaring en expertise in de ontmoeting tussen cultuur en publiek: van de ontwikkeling van tentoonstellingen, de communicatie en marketing van een festival, tot de organisatie van evenementen en het bedenken van kunsteducatie projecten. Opdrachtgevers zijn o.a.: Stedelijk Museum Amsterdam, THE LIFE I LIVE Festival, Van Gogh Museum, Electriciteitsfabriek, Het Nieuwe Instituut, Boekids, UIT Festival, Beeld en Geluid Den Haag.

Meer over Noortje